på tal om köket
Dem: "En Romanole och en Fafarelle. Till 57."
Jag: "okej. En Romm-anåle och en Fafarella, till 77? ehehhh"
Dem: "Neeeeej" och upprepar i ett tempo så sakta som skulle säkerställa vem som helst runtom att jag var helt retarded min första kväll.
Jag upprepar och får det rätt.
Dem: "Ååååh bravo Sarah, har du MVG i alla ämnen eller?? fan vad smart du är!! Så stick nu maten kallnar och det är ditt fel. Så hejdåååå, hej DÅÅÅÅ hälsa gästerna puss från oss. Och puss till dig. Hehehehehe"
Haha. Så var det min första kväll. Och i köket jobbar två styck pajasos på ca 25 år vars mentala åldrar är 5. De underhåller mig sannerligen. Och har redan lovat att bjuda mig på några shots när jag fyller år. Hur de ens visste när jag gör det är frågan. Bäst jag gömmer mig när dagen kommer. Men jävligt god mat kan de laga. Italienare...
Jag: "okej. En Romm-anåle och en Fafarella, till 77? ehehhh"
Dem: "Neeeeej" och upprepar i ett tempo så sakta som skulle säkerställa vem som helst runtom att jag var helt retarded min första kväll.
Jag upprepar och får det rätt.
Dem: "Ååååh bravo Sarah, har du MVG i alla ämnen eller?? fan vad smart du är!! Så stick nu maten kallnar och det är ditt fel. Så hejdåååå, hej DÅÅÅÅ hälsa gästerna puss från oss. Och puss till dig. Hehehehehe"
Haha. Så var det min första kväll. Och i köket jobbar två styck pajasos på ca 25 år vars mentala åldrar är 5. De underhåller mig sannerligen. Och har redan lovat att bjuda mig på några shots när jag fyller år. Hur de ens visste när jag gör det är frågan. Bäst jag gömmer mig när dagen kommer. Men jävligt god mat kan de laga. Italienare...
Kommentarer
Trackback